2011. augusztus 22., hétfő

ORGON VIZTISZTÍTÓ ÉS VIZKEZELŐ BERENDEZÉS

VSZT-1+ vízorgonizáló készülékek.

VSZT-1+ orgonhenger 
Feladata a stabil erőtér létrehozása egy speciálisan kialakított kristályos mag segítségével. A henger alapját képező egység egyben a keverőpanel, mely az adathordozó programok befogadására épített kristályos hengereket is hordozzák. A víz csőrendszerben spirálisan a mag mellett, a generátor panel irányába halad, és egyben pozitív visszacsatoló elem szerepét is betölti.
A henger a víz struktúrájának átalakítására szolgál, mely egyben adatokat is bemásol.
A gerjesztés atomok szintjén, az elektronok pályamódosításával történik. Az így kialakult egységes gerjesztés, önrendeződési folyamatot indít el. Ez teszi lehetővé hogy a vízmolekulák egységes távolságra kerüljenek egymástól. Ez a folyamat az élő szervezetek szempontjából pozitív, elfogyasztása után energiát ad le. A vízben tárolt energia, ha energetikailag alacsonyabb szintű közegbe kerül, képes energiakvantumok leadására. Az energiakvantumok a sejtek életképességét, anyagcseréjét pozitív irányba befolyásolják.
Ez a berendezés bármennyire meglepő, nem igényel külső energiaforrást. Az eszköz maga az energiaforrás. A gép központja úgy is mondhatjuk a lelke, egy hangolt kristályokból felépített mag, amely ellátja az energiagenerátor szerepét. Ennek segítségével a víz visszanyeri ősi rendezettségét. 
Az orgonvíz tisztaságán túl, lágy ízű, rendezett szerkezetű víz, ami a szervezetünk számára nagyon fontos. Az orgonvíz könnyen felszívódik, és kiváló élettani hatással bír. Egy víz ami vízhajtó tulajdonságú. A víz szerkezetének megvalósítását egy újszerű technikai megoldással értük el. Az állapotváltozás nyomon követhető a víz fizikai tulajdonságainak, ízének, azonnali változásával és élettani hatásának vizsgálatával. 
Kiknek ajánlható az orgonvíz?
Az orgonvíz mindenkinek ajánlható korra nemre való tekintet nélkül. Szeretnénk felhívni a figyelmet hogy az orgonvíz segítséget nyújthat a lábadozó, beteg embereknek. Folyamatos fogyasztása segíti egészségünk megőrzését.
Ajánljuk még a vizet házi kedvenceink itatására. Az állatok ösztönösen érzik mi a jó a számukra. Nagyon meghálálják a törődésünket, ha orgonvízzel itatjuk őket.
Az emberi szervezet is meghálálja a tiszta rendezett, magas energiájú víz által nyújtott lehetőségeket. Az orgonvíz jó vízhajtó, méregtelenítő, és működésszabályozó.
A készülékek több méretben készülnek, az egyszerű háztartási orgongépektől az ipari nagyüzemi felhasználásig.
Egyedi tervezés szerint is építünk orgongépeket, melyek az adott feladat, hely és teljesítmény alapján készülnek.

Speciális Forradalmi újítás a konyhában !
A XXI. Század technológiája, mely érzékelteti velünk a vízkezelés új dimenzióit.
A konyhai víztisztító amely tiszta, vegyi anyagoktól mentes, az ásványi anyagokat ionokat megtartó élettanilag rendkívül értékes vizet állít elő a szervezetünk számára.
Az elsődleges feladat a víz lebegőanyagoktól , a klórtól és az egyéb vegyianyagoktól való megtisztítása.
A következő lépés a szenzáció, kristályos szabályozott, programozott erőtér felépítése a vízkezelő rendszer ORGON hengerében.
Az eredmény: rendkívül finom, lágy , nagy oldóképességű tiszta víz a konyhában, ami ellátja a családot ivóvízzel, és főzésre alkalmas vízzel egyaránt.
Csodálatos ízeket lehet az ételekből kihozni a víz rendkívüli oldékonysága miatt, harmonikus íz világhoz  jutunk.
A berendezés nem igényel külön energiaforrást, bárhol alkalmazható ahol ivásra, főzésre alkalmas víz áll rendelkezésre a konyhában. 
A berendezés ORGON hengere az energiaforrás, ez az energiaforrás alakítja át a víz szerkezetét. Azonos energia szintre hozva az összes vízmolekulát, ami az átrendeződés alapja. A víz információhordozó képességét kiaknázva bioinformációt másolunk az ivóvízbe, ez segíti a szervezet egészségesebb, szabályozott működését.
Élővíz, mely tökéletesen beépül a szervezetbe. 
Teret adunk a konyhában a XXI század kristályos technológiájának, amely segíti az emberek egészségének, munkabírásának a kiteljesítését.

Mi ez a szerkezet és mire képes?

A VSZT-1+ vízkezelő egy olyan világújdonság, mely egyesíti a tiszta, jó minőségű ivóvízzel szemben támasztott elvárásokat és egyben az ivóvizet ORGON energiával telíti, mely által a fogyasztásra kerülő víz speciális tulajdonságai révén számtalan jótékony hatást fejt ki. Segíti a beteg szervezet regenerációját, megelőz sok betegséget ill. kedvezően befolyásolja a vitalitást.
Mi az az ORGON energia?
Az ORGON kifejezés az egyetemes életenergiát jelenti. Ez az amitől az élő élőnek tekinthető, ami biztosítja szervezetünk egészségét, vitalitását, adott esetben helyreállítja a szervezet megbomlott működését, egységét. Ezzel az energiával dúsítja a vizet a VSZT-1 vízkezelő, biztosítva a tiszta ivóvízen túl azt is, hogy a szervezetünk 70%-át kitevő folyadék pótlása egyben az életerővel feltöltődést is szolgálja.
És mi bizonyítja ezt?
Nemcsak fizikai mérések és szakvélemények, hanem sok ezer felhasználó pozitív tapasztalata, az, hogy aki ezt a vizet fogyasztja, megdöbbentően hamar tapasztalja állóképessége, általános állapota javulását esetleges betegségében a pozitív változást.
Tehát akkor lényegében ez nem egy víztisztító berendezés?
Fogalmazhatunk úgy, hogy NEM CSAK víztisztító berendezés. Több annál. Ha Ön és családja a VSZT-1 vízkezelővel tisztított és kezelt vizet fogyasztja, az ásványvíz tisztaságú vízen túl olyan vizet iszik, mely egyben jótékony energiája révén segíti az Ön és családja egészségének fenntartását, esetleges helyreállítását.
Van még egyéb haszna a VSZT-1-es berendezésnek?
Van! Ön ugyanis ezt az egészséges, jótékony hatású ivóvizet literenként 1 ft-ért fogyaszthatja, mely a vízszűrő felhasználása kapcsán felmerülő üzemeltetési költségből (időszakos szűrőcsere) adódik.
Gondolja végig: Nem kell ásványvizes palackokat cipelni, nem szennyezi hihetetlen mennyiségű PET palackkal a környezetet és sok százezer forint kiadás helyett nagyságrendekkel olcsóbban tud tiszta és egészséges ivóvizet előállítani saját otthonában.
Mennyi időközönként kell az Orgonizálót cserélni, mennyi az energia igénye a berendezésnek?
Nos ilyen nincs! A vízkezelő ORGON berendezése nem igényel elektromos áramot és nem öregszik el. Ön élethosszig élvezheti jótékony hatását. Csak a cserélhető vízszűrő költsége merül fel, mely félévenként három ezer forintos összeg kb.
A VSZT-1 vízkezelő megvásárlását követően ennyibe kerül Önnek kb. 4000 liternyi - bő fél évre egy négy személyes családnak- ivásra és főzésre elegendő víz előállítása.
A vízkezelő telepítése igényel- e szakértelmet? Nem! A VSZT-1 vízkezelő berendezésnek sem a telepítése, sem a használata nem igényel semmilyen szakértelmet.Bárki, akár laikusként 10 perc alatt csatlakoztathatja a hálózati víz kifolyójára, és ez után már készen vételezhető a kezelt víz. Egy ötletes csappal –mely része a VSZT-1-es vízkezelő berendezésnek, azt is megoldottuk, hogy a nem fogyasztási célú víz (mosogatóvíz stb..) ne folyjék át feleslegesen a szűrőt terhelve a vízkezelőn.

ÜZEMBEHELYEZÉSI UTASÍTÁS

A VSZT 1 + OTTHONI EGYSZŰRŐS VÍZKEZELŐ KÉSZÜLÉK ÜZEMBEHELYEZÉSI UTASÍTÁSA
Vegyék szemügyre a készüléket, és figyelmesen olvassák végig  az üzembe-helyezéssel kapcsolatos tudnivalókat.
-           Vegyük ki a készüléket a dobozból a tartozékokkal együtt.
-           Csavarjuk le a szűrőházat és vegyük ki belőle a szűrőbetétet.
-           Mossuk el fertőtlenítőt tartalmazó mosogatószerrel a szűrőházat, majd csomagoljuk ki a szűrőbetétet és tegyük be a helyére a szűrőházba. Figyeljünk a szűrőbetét helyes behelyezésére.
-           A  csomagban található sanosil D10 fertőtlenítő tasak tartalmát öntsük a szűrőház alsó részébe.
-           Csavarjuk vissza a szűrőházat, és húzzuk meg kíméletesen.
-           Vegyük szemügyre a csaptelep kifolyócsövét és távolítsuk el a végén lévő szűrőt, tisztítsuk meg a menetet a vízkőtől.
-           Fertőtlenítőt  tartalmazó mosogatószerrel mossuk le majd öblítsük le a menetes részt.
-           Az  orgonkészülék  váltócsapját szintén vizsgáljuk meg miképpen tudjuk a kifolyó cső végére csavarozni. A kifolyó menetéből láthatjuk, hogy szükség van-e a csatlakozó adapterre. A rögzítésnél ne húzzuk túl a rögzítő csavart, mert a csap az erőltetéstől meghibásodik!
-           A váltócsapot is mossuk le fertőtlenítőt tartalmazó mosószerrel, majd ellenőrizzük, hogy a tömítő gumi a helyén van-e.
-           Csavarozzuk fel az orgonkészülék váltócsapját a mosogató csaptelep kifolyó csövére, és állítsuk olyan helyzetbe, hogy kényelmesen kezelhető legyen.
-            A váltócsapnak két állása van. Az egyik állásban mosogatni lehet vele, a másik állásban az orgonkészüléken folyik át a víz.
-           A váltócsapot állítsuk olyan helyzetbe, hogy az orgonkészüléken folyjék át a víz.
-           Lassan nyissuk meg a hidegvizes csapot és hamarosan látjuk ahogy az orgonkészülék kifolyócsövén megjelenik a víz.
-           Zárjuk el a csapot és hagyjuk a készülékben állni a vizet legalább 2 órán keresztül, az idő leteltével engedjük a vizet legalább 5 percig folyamatosan. Közben ellenőrizzük, hogy megfelelő-e a rendszer tömítettsége.
-           Az orgonkészülék beüzemelése megtörtént.
-           Fontos a műveletek során a higiéniás szabályok betartása! Csak tiszta steril kézzel nyúljon az orgonkészülék belső alkatrészeihez, és végezzük el minden szűrőbetét cserénél a fertőtlenítést.
-           A készülékbe épített kristályok mozgása természetes jelenség, ami enyhe zörgő hangot ad.
-           A készülék szűrőbetétjének a cseréje, a gyártó által megadott átfojt vízmennyiség, vagy a megadott időintervallum lejártával szükséges. Jelen esetben javasolt a szűrőbetét cseréje fél évente, vagy 3000 liter átfolyása után. Ha nem a gyártó által felhasznált, és javasolt szűrőbetétet alkalmazzák, akkor mindig a szűrőbetét gyártója által megadott utasítás szerint kell eljárni.
-           Az orgonkészülék gyártója az ORGON-TECH Bt. csak az általa felhasznált, engedélyeztetett szűrőbetéteket javasolja.
Szűrőbetét cseréje:

-           Első lépésként zárjuk el a hideg vizes csapot, hogy a víz ne tudjon a készülékbe folyni.
-           Lazítsuk meg a szűrőházat majd fordítsuk meg a készüléket, hogy a talpa legyen felül, és ebben a helyzetben csavarjuk le a szűrőházat. Azért fontos ez a pozíció, hogy a gépből a víz ne folyjon szét, megmaradjon a szűrőházban.
-           Ha a művelet sikerült akkor az orgonhengert a szűrőház aljával együtt tegyük félre, majd a szűrőházból távolítsuk el a szűrőbetétet, öntsük ki a benne lévő vizet.
-           Fertőtlenítőt tartalmazó mosogatószerrel alaposan mossuk el a szűrőház alkatrészeit.
-           A szűrőház alsó részébe állítsuk bele a szűrőbetétet, és a sanosil D10 fertőtlenítő folyadékot a tasakból öntsük a szűrőház aljába.
-           Ellenőrizzük a szűrőház tömítőgyűrűit, hogy a helyükön vannak-e, illetve nem sérültek-e meg.
-           Sérült gumigyűrűvel ne szerelje össze az orgonberendezést, keresse meg a szakszerviz munkatársát a megadott címen vagy telefonszámon, és pótolja a sérült alkatrészt.
-           Nyissa meg a hideg vizes csapot, és töltse fel az orgonkészüléket vízzel, majd hagyja állni benne.
-           Két óra elteltével nyissa meg a hideg vizes csapot és engedje folyni legalább 5 percig a vizet a készülékből..
-           Amennyiben a készülék megfelelően tömített, a berendezés üzemkész.


Mire használja az orgonvizet

Az orgonvizet használja: ivásra, főzésre, növények locsolására, házi kedvencek itatására.
Finom szódavíz készíthető belőle.

Remélem meg lesz elégedve az orgonkészülék által készített víz minőségével, és a víz pozitív hatásával. Bárki fogyaszthatja mennyiségi korlátozás nincs, azonban az első három napban vezessük be folyamatosan.
A szűrőnek fontos, hogy állandóan használatban legyen, hosszas használaton kívül helyezés után a szűrőbetét cseréjét el kell végezni.

Garanciális feltételek:

A készülékre 1 év teljeskörű garanciát adunk, amely nem terjed ki a mechanikus sérülésekre, törésre, rongálásra, a készülék orgonhengerének megbontására. Az orgonhenger a lelke az egész berendezésnek, a szétszedése a kristályok elhangolódását okozza, ezáltal a készülék nem tudja betölteni a feladatát nem lesz egyéb mint egy sima vízszűrő.
-           A garancia nem terjed ki a szűrőbetétre, mert annak elhasználódása az üzemeltetés során természetes jelenség.


mklsmgr@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése