2011. augusztus 22., hétfő

ORGONVIZ-BÁZISU BIOAKTÍV KRÉMCSALÁD 2.


CELLUCO- narancsbőr ellenei krém
Narancsbőr ápolására, intenzív testmozgás mellett. A sejtek közötti salakanyag kiürítésének fokozására kenjük be vastagon a kezelendő felületet, és csipkedő mozdulatokkal vigyük be a bőrbe a krémet. Ajánlott a műveletet még egyszer megismételni. Terhességi csíkok kezelésére is hatásos. Kismamák számára is ajánlott a terhesség kezdetétől a szülésig folyamatosan használják (csipkedés nélkül) ezáltal elkerülhető a terhességi csíkok kialakulása.
Terhességi csíkok megelőzésére.
A kismamák ha időben kezdik a használatát – terhesség végéig - akkor nagyon nagy eséllyel a kezelt felületeken nem tapasztalható a terhességi csíkok kialakulása. Terhesség esetén: has, fenék, comb, mell  finom kenegetése.
Gyors hízás  és fogyás kialakulásánál szintén fontos az alkalmazása és a  kitartás. Csipkedő mozdulatokkal bemasszírozzuk a krémet. Nem jönnek  új csíkok és összehúzódnak a régiek.
Fogyásnál a mozgás, a krém és az orgon víz fogyasztása nagyon hatásos.


VENICO-visszér krém
Hűsítő, tonizáló, gyulladáscsökkentő hatású, javítja a bőr anyagcseréjét, vérellátását, nyugtatja, mérsékli a láb tompa, feszítő fájdalomérzetét. Visszeres, gyulladt, érszűkületes lábra ajánlott. Hatásosan tisztítja az érfalat. A krémet alulról felfelé, óvatosan kenjük fel a kezelendő felületre.

Nagyon hatékony visszérkrém , érszűkületes lábakra illetve gyulladt elszíneződött lábak kezelésére. Csúnya fájdalmas, gyulladt visszerekre, súlyos érszűkületre: alulról felfelé kenegetni.
Nem kell a műtét, megszűnnek a tompa  feszítő fájdalmak amely  visszértágulattal jár. A  hajszál visszeres területek csökkennek.
Hatékony  sérülések kiváltotta vérömlenyek gyorsabb felszívódásának elérésére.
Bokaficamok kezelése: vastagon bekenni és borogatni.
Éjszakai lábgörcsöknél : naponta többször is bekenni.
A krém használatától a lábszárfekély nem újul ki.
Szoptatós kismamáknál előforduló gyulladt mellek kezelésére.
NAPONTA TÖBBSZÖR IS KENHETŐ VASTAGON AMENNYIT A FELÜLET KÉPES BEFOGADNI.


BŐRPUHÍTÓ KRÉM
Antibakteriális hatású. Puhítja, védi a bőrt, főleg sarok, könyök,kéz,  térd kezelésére ajánlott. Vékony rétegben vigyük fel a kívánt felületre.
Nyári berepedezett sarkak- vérzik, elfertőződött- a bőr felpuhul és a repedések megszűnnek.
Sok harisnyát megspórolunk.
Sokat mosogatok a munkámból kifolyólag – kivörösödik és ég a bőröm-védi a bőrt és enyhíti a kellemetlen égő érzést.
Kőműves keze kirepedezett: 1,5 hét használat után javulást érez.



PEDICO
Gombás lábra és körömre valamint büdös, izzadt láb kezelésére, megelőzősére.
A  gombás bőrfelületet kenjük be majd masszírozzuk be a felületbe. Naponta ismételjük.
Kellemetlen szagú lábnál az egész felületet kenjük be.
Rendszeres használatával elkerülhetőek az uszoda,szaunák közös fürdők gombás fertőzései.
Gombás köröm esetén vastagon kenjük be a körmöt és a körömágyat lábáztatás után, majd egy nylon zacskó sarkát húzzuk rá, erre vegyünk fel egy pamut zoknit éjszakára. Lényeges, hogy dunsztba legyen  minél hosszabb ideig. A kezeléseket két körömváltásig folytatni kell.
VITTICO
Illóolaj komponensei és a felhasznált homoktövis olaj együttes hatása révén védi, óvja, táplálja a bőrt. Éjszakai és nappali használata egyaránt ajánlott, minden bőrtípusra. Megvéd a foltosodástól, szeplősödétől.  A krémet vékony rétegben ,akár többször is lehet használni a test egész felületére. Napozás, szoláriumozás után kiváló hatású. Csecsemők részére is ajánlott.
Allergiamentes krém érzékeny bőrűeknek.
A krém természetes hatóanyagokat tartalmazó testápoló és arc krém.
Arcbőrként: nappali és éjszakai  krém
Mire jó: napallergia, leégésre, gyulladás csökkentő, májfoltokra, ekcéma, volt lábszárfekély gyógyulására. Dohányosoknak a szürkés bőrük megfiatalodik.
Kozmetikus  tapasztalata alapján bőrünk szép, bársonyos, kellemes lágy tapintású  és életerővel tele lesz.  Orgon víz alapú krém.

FITTICO
Minden ízület kezelhető vele, a gerinc oszlopot is beleértve. Javítja a terület vérellátását, anyagcseréjét, csökkenti a gyulladást és a fájdalmat, lazítja az izmokat. Ficamok, rándulás, izomláz esetén is alkalmazható. Közepes vastagságban masszírozzuk be a z érintet testterületre ,akár naponta többször is. A gyulladásos területen gyakran előfordul bőrpír.
Ízületekre, izmokra alkalmazható krém.
Ízületi  gyulladás, ínhüvely gyulladás,kopás, izommerevség, fájdalom esetén kiválóan alkalmazható.
Hatóanyagi gyógyszerkönyvi minőségű illóolajok , gyorsan és mélyen szívódnak.
Alkalmas spórtolók edzése közben és előtte bemelegítésre, izomhúzódásokra.
/Gerincfájdalmakra, derékfájdalmakra nagyon szeretik./
Naponta többször is kenhető vastagon amennyit a felület képes befogadn


INTIMCO SÍKOSÍTÓ
Síkosításra, a hüvely nyálkahártya védelmére.  Idősebb korosztály nagyon szereti a fellépő hüvelyszárazság esetén síkosításra.
Szexuális segédeszközökhöz is alkalmazható nem változtatja meg állagát.
Allergizáló reakció nem tapasztalható. Nem változtatja meg a hüvelyhám PH-ját, egészségre ártalmatlan.

INTIMCO ANTISZEPTIKUS

Hüvelyfertőzés esetén kiegészítő kezelésre és önállóan, alkalmazása kívül –belül.  Mindkét fél használja a ping-pong effektus elkerülésre.
Megvéd a gombás fertőzésektől, védi a hüvely nyálkahártyáját a sérülésekkel szemben
Közfürdők igénybevétele esetén használatával jelentősen csökkentő a fertőzések lehetősége.
Menstruáció utolsó napjaiban történő friss, higiénikus , kellemes  érzést biztosít.
Allergizáló reakció nem tapasztalható.,egészségre ártalmatlan.

DERMICO ARANYÉR ÉS PROSZTATA KRÉM (FÉRFI INTIM KRÉM)
Aranyeres panaszok enyhítésére alkalmas készítmény, mely a belső aranyeres csomók fájdalommentes visszahúzódását, felpuhulását segíti elő. Csillapítja a fájdalmat. Közepes vastagságban kell alkalmazni. Feloldja a prosztata görcsös állapotát, segíti a normális vizelet ürítést, csökkenti a fájdalmat. A gát felületét közepes vastagságban, a herék alatt bekenve finoman masszírozzuk be a felületbe. Nagyon hatásos prosztata gyulladás esetén. Melegítő hatású.

Prosztata krém: prosztata bántalmak, prosztata gyulladás, folyó ügyek-nehéz vizelés esetén.
A végbélnyílástól indulva a gát tájékát és a herezacskót is alaposan kenjük be.
Alkalmazása naponta több alkalommal is lehetséges, de este lefekvés előtt feltétlenül.

AJPICO

A krém kiváló herpesz krém, a herpeszes területre kenjük fel és hagyjuk felszívódni.1-2 nap alatt leszárad, csökkenti a kellemetlen tüneteket. A herpesz kialakulásával egy időben elkezdve a krém használatát sok esetben ki sem tud alakulni akkor hegmentesen gyorsan gyógyul . A krém ehető, semmi gondot nem okoz.
Szeles időben sűrűn kenegetni.
Természetes alapú energetizált termék.
PATTICO
Kis tunkokat helyezzük fel a   pattanásra és hagyjuk felszívódni. Nagyobb felületen is alkalmazható, kenjük be vastagon és hagyjuk felszívódni.
Hegmentesen szárítja a pattanásokat.
Naponta többször is alkalmazható!

NOZICO arcüreg krém
A krém védi és hidratálja meghűlés esetén az orr és orr-környéki bőr felületét, javítja a keringését, antibakteriális hatású, szabaddá teszi a légutakat, megkönnyíti a váladék kiürítését. Kitisztítja az üreg-rendszert. Akkut, krónikus il. allergiás asthmás megbetegedések esetén, nagy hatásfokkal alkalmazható. A lerakódott, akár több éves váladéktól is megszabadítja használóját. Horkolás ellen is kiváló. A krémet vékony rétegben a teljes homlokfelületre és az arccsontok feletti területekre, az orrnyeregtől a halántékig felkenjük, naponta esténként lefekvés előtt. A keletkező bőrpír a gyulladás mértékétől függően alakul ki. Lemosni nem kell.
A krém heves reakciót tud kiváltani ha a felsőlégutak gyulladtak, a bőrfelület kipirosodik, csípő égető érzés alakul ki, ami arányos a gyulladás mértékével.
Diagnosztizálni lehet vele.

NOZICO JUNIOR
Ugyan olyan hatású mint a felnőtt NOZICO. 2-3 éves kortól alkalmazzuk 6 éves korig. Használata ugyan az.


LUFTICO LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ KRÉM
Megfázásos, meghűléses, allergiás, asthmás panaszok kezelésére kiválóan alkalmazható. Légzéskönnyítő, hurutoldó. Kenje be vastagon az áll alatti nyirokmirigyeket ,a torkot, a mellkast és a hát felületét, naponta többször is.  A NOSICO-val együtt kiváló hatású.

mklsmgr@gmail.com








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése